Орц: /2 хүн/
-Гадил 1 ширхэг
-Зөгийн бал 2 хоолны халбага
-Самрын тос 2 хоолны халбага
-Мөс 500 гр
-Зөөхий 280 мл
Хийх арга:
Гадил, зөгийн бал, самрын тосоо миксерт хийж 30 секунд орчим болгоно. Үүний дараагаар зөөхий болон мөсөө хийж сайтар миксердэнэ. Ингэхдээ мөсөө ямар ч ширхэггүй болгох хэрэгтэй. Сайтар миксердэхэд яг л тараг шиг өтгөн болох ёстой. Ингээд л аягалаад болох нь тэр. Аягалахдаа өөрт таалагдсан жимсээр чимэглэж болно.
-Гадил 1 ширхэг
-Зөгийн бал 2 хоолны халбага
-Самрын тос 2 хоолны халбага
-Мөс 500 гр
-Зөөхий 280 мл
Хийх арга:
Гадил, зөгийн бал, самрын тосоо миксерт хийж 30 секунд орчим болгоно. Үүний дараагаар зөөхий болон мөсөө хийж сайтар миксердэнэ. Ингэхдээ мөсөө ямар ч ширхэггүй болгох хэрэгтэй. Сайтар миксердэхэд яг л тараг шиг өтгөн болох ёстой. Ингээд л аягалаад болох нь тэр. Аягалахдаа өөрт таалагдсан жимсээр чимэглэж болно.
No comments:
Post a Comment