Thursday, November 15, 2012

Багваахай цэцгийн навчны сала

Орц:
100г багваахай цэцгийн навч,
50г ногоон сонгино,
25г яншуй,
15г ургамлын тос,
1ш чанасан өндөг, хийх хэмжээгээрээ давс, уксус, перец, ногоон гоньд бэлдэнэ.

Бэлтгэх арга: Багваахай цэцгийн навчаа давстай усанд 30 минут байлгаж дараа нь үрүүлэнд үрж, жижиглэнэ.

Харин яншуй, ногоон сонгиноо хэрчээд багваахай цэцгийн навчтайгаа хольж дээрээс нь ургамлын тос, давс, уксусаа хийж хутгана. Хамгийн сүүлд нь чанасан өндгөө хэрчиж хажуугаар нь чимнэ.

No comments:

Post a Comment