Thursday, December 13, 2012

хоол бол урлаг

1. Ногооны уран барималч Вадим Нефедьев нь Германы Лейпциг хотод зохиогдсон анхдагч уралдааны vеэр бvргэд сийлж vзvvлжээ. (AFP PHOTO / Jan Woitas)
3. Тэмцээний оролцогчид 4 цагийн дотор, шvvгчдийн нvдний ємнє папай, байцаа, єргєст хэмх, редиск, лууван зэрэг тєрєл бvрийн ногоогоор сийлбэр урлах ёстой байжээ. (AFP PHOTO / Jan Woitas)
4. Оролцогч бvрт дээр дурьдсан ногоонуудыг хийсэн сагсыг бэлдэж єгсєн байна. Тvvнчлэн оролцогчид єєрсдєє хулуу нэмж авч ирэх ёстой байв. (AFP PHOTO / Jan Woitas)
5. Хvнсний зvйлсээр сийлбэр урлах урлаг нь анх Хятадад vvссэн юм байна. Харин энэхvv урлаг нь сvvлийн хэдэн жилд Европ-т єргєн дэлгэрээд байгаа ажээ. (AFP PHOTO / Jan Woitas)
6. Хаш ногоо болон луувангаар сийлсэн оцон шувуу (AFP PHOTO / Jan Woitas
7. Одоо энэхvv уралдаан тэмцээнийг 2 жилд нэг удаа зохион явуулахаар тогтоод байгаа аж. Гэхдээ яг хэдэн сард зохиох нь тухайн жилийнхээ байдлаас шалтгаалах юм байна. (AFP PHOTO / Jan Woitas)
8. Манго жимсээр урласан сийлбэр (AFP PHOTO / Jan Woitas)
9. Хулууны тєрлийн “дыня” ногоогоор хийсэн викинг хvний нvvр (AFP PHOTO / Jan Woitas)
10. Германы мастер сийлбэрчин Винфрид Каррас нь “Азийн гоо vзэслгэлэн” хэмээх бvтээлийнхээ хамт. Vvнийг тарвасаар урлажээ. (AFP PHOTO / Jan Woitas
11. Лууван, єргєст хэмхээр хийгдсэн хоёр хєєрхєн мэлхий. (AFP PHOTO / Jan Woitas
12. Оросын мастер сийлбэрч Анастасия Корсакова нь Ероп пахь хvнсний зvйлсийн сийлбэрчдийн аварга шалгаруулах тэмцээн дээрхи єєрийн бvтээлээ бэлэн болгож байна. (AFP PHOTO / Jan Woitas)

No comments:

Post a Comment